Top 10 Positie

Als het goed is weet u  dat er geen garanties bestaan op een top-1o positie. Toch zijn wij zo overtuigd van onze kennis en kunde dat wij u de mogelijkheid willen bieden om alleen een factuur te krijgen voor een positie in de top 10 van Google.nl.

Wat betekend een top-10 positie?

Een top-10 positie betekend nog altijd de grootste kans op bezoekers in het organische (linker gedeelte / niet betaalde) gedeelte van Google. We weten nu dat er maar weinig mensen zijn die nog doorklikken naar de tweede pagina tenzij ze echt niet kunnen vinden wat ze zoeken.

Wat is de waarde van top-10 positie?

Wellicht heeft u gehoord dat Google de resultaten ‘personaliseert’. Dat wil zeggen dat zij u de resultaten toont waarvan Google denkt dat deze, gezien uw historisch zoekgedrag en andere factoren, beter aansluit op uw voorkeuren. Direct werd er druk ‘gebuzzed’ in SEO-land dat posities niets meer betekenen. Toch is dat  niet waar. Een top-10 positie op zichzelf alleen is niet de beste KPI (Key Performace Indicator) voor uw website, dat is nog altijd datgene wat er gebeurt nadat de bezoeker op uw website is geweest en een eventuele actie heeft uitgevoerd zoals een aankoop of een inschrijving. De beste indicator van het succes van uw website is nog altijd de conversie ratio. Het is daarom erg belangrijk dat u met uw website rekening houdt met deze personalisatie. Dit kunt u doen door uw website beter te laten aansluiten op de intentie van de zoeker. Hierbij doelen wij voornamelijk op het feit dat u beter aan google laat weten waar deze pagina over gaat en ook of er eventueel locatie aan de pagina verbonden is.

Een top-10 positie voor alle zoekwoorden?

Nee. Uiteraard kunnen wij geen top-10 positie realiseren binnen enkele maanden voor een zoekterm zoals “hypotheek”. Voor de meeste zoektermen echter liggen er genoeg mogelijkheden. Daarom is het voor ons belangrijk dat u eerst een offerte aanvraagt om te kijken wat uw wensen zijn.

Wat is de contractstermijn precies?

Wij vragen een minimale contractstermijn van 10 maanden waarvan 2 maanden de aanlooptijd zijn. In deze aanlooptijd kunt u de wijzigen doorvoeren die wij u aangeven. Dat betekend dat u dus maximaal voor 8 maanden kunt betalen voor een top-10 positie.
Vraag hier een offerte aan

Geef een reactie