SEO Diensten

SEO Diensten zijn er in alle soorten en maten. SEO is ook een veelomvattend begrip, zo omvat SEO: IT (informatie Technologie), Marketing (hoe en waarom bezoeken mensen een website), Social Media (Facebook, Twitter) en Tekst schrijven.

Bij seomysite.nl gaan we uit van twee verschillende diensten en invalshoeken: Een SEO Audit en een SEO Campagne .

Een SEO Audit komt voort uit de behoefte van ondernemers om advies te krijgen maar hier intern mee zelf aan de slag te gaan. Een audit wil zeggen dat een SEO expert kijkt naar een website zelf en wat momenteel de status van de website is in de zoekmachine(s). Vervolgens komen hier een aantal aanbevelingen uit rollen waarmee de website-eigenaar / ondernemer zelf aan de slag gaat. Afhankelijk van het pakket kunnen hier een aantal uur consulting aan gekoppeld worden.

Een SEO campage wil zeggen dat wij bij seomysite.nl zelf aan de slag gaan en ons inzetten voor een verbetering van de zichtbaarheid van de website van de klant.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden heeft u bij ons de mogelijkheid tot het houden van een chat waarmee u bij ons terecht kunt voor al uw vragen over uit website of internet marketing campagne.

Tot slot nog even wat we hier niet doen: Wij zien bedrijven in ons segment die diensten aanbieden als “Directory Submissions” (b.v. indienen bij 50 directories), “zoekmachine registraties” (voeg uw website toe aan 100 zoekmachines) en “Blog Reacties”. Pas hier voor op omdat dit uw website  en uw ‘relatie’ met Google stevig kan beschadigen. In dit artikel over dergelijke diensten geven wij iets meer uitleg waarom dergelijke diensten onnodig en mogelijk schadelijk kunnen zijn.

Geef een reactie