Geld Verdienen met Internet is niet onmogelijk

Geld Verdienen met Internet is niet onmogelijk

Bijna 10.000 zoekopdrachten elke maand voor de term “geld verdienen internet”. Economische recessie en iedereen zoekt naar mogelijkheden om bij te verdienen. Heel logisch natuurlijk. Echter gezien de algemene zoekopdrachten heeft iedereen de klepel horen luiden maar weet men vaak niet waar de klok hangt. Als ik soms de advertenties zie schrik ik heel erg van de beloftes die gedaan worden. Voorbeeld: “3542 EURO per week verdienen, makkelijk vanuit huis”. Door al deze adverteerders wordt u een verkeerd beeld voorgespiegeld. Elke maand dienen zich dus bijna 10.000 nieuwe kansen aan voor de verkopers van loze beloftes en verdienen hier dan ook flink aan.
Het eerste wat u dus vooral niet moet doen is hetzelfde als uw 9999 toekomstige (potentiële) internet marketeer-collega’s. Als u doet wat iedereen doet krijgt u ook dezelfde resultaten (niets dus). 7 van de 10 nieuwe bedrijven zullen de 5 jaar niet halen. Zou een soortgelijke regel ook opgaan voor geld verdienen met internet (internet marketing)? Persoonlijk denk ik eerder 9 van de 10. Dit heeft voornamelijk met de menselijke psyche te maken.
(Tromgeroffel) …. En dan nu de magische formule om geld te verdienen op het internet (ja helemaal gratis):

Goede markt + Website + SEO + bezoekers = geld verdienen

Nagenoeg alle methodes volgen bovenstaande methodiek. Hier zijn ontelbare variaties op te bedenken en dat is ook precies wat u moet doen: een unieke variatie verzinnen. U zult mooie termen horen zoals: affiliate marketing, adsense en niche marketing. Aan u de schone taak om uit zoeken hoe alles werkt en uw bullshitfilter op hoog te zetten.
Bovenstaande vergelijking is helemaal niet makkelijk. Geld verdienen op internet is niet makkelijk, maar ook weer niet zo onmogelijk als u misschien zult denken. Elk onderdeel vereist veel kennis, geduld, onderzoek en moeite. Mocht u al kennis hebben van website ontwerpen, marketing en IT dan heeft u een voorsprong (soms kan het ook erg handig zijn om bijvoorbeeld IT kennis in te kopen in India  aangezien niet iedereen aanleg heeft voor programmeren). Heeft u dat niet, dan moet u wat harder studeren. En dan nu het goede nieuws: bijna alle informatie is gratis te vinden op het internet. Goede zoekmethodieken en gewoontes ontwikkelen is erg belangrijk. Leer hoe Google echt werkt (af en toe is dat niet zoals Google zelf zegt) en maak er gebruik van! Leer hoe u gemakkelijk een website opzet, hoe u onderzoek doet naar een markt, hoe u op een website optimaliseert, hoe u bezoekers krijgt en vervolgens hoe u het beste deze bezoekers omzet in verdiensten. Even voor alle duidelijkheid ik doel hier alleen op de z.g. whitehat intermarketing methodes zoals affilate marketing, adsense en CPA (cost per action). Dus alleen digitale proucten. Dat is de enige manier om op de lange termijn duurzame resultaten te behalen.