Vier manieren om een beoordelingen te verzamelen voor uw webshop

ecommerce reviews Het is een feit dat mensen nou eenmaal meer klikken op een Adwords advertentie met meer / positieve beoordelingen. Waar haalt Google nu deze beoordelingen vandaan?

  1. Kieskeurig Kieskeurig en andere vergelijkbare websites hebben een mogelijkheid om uw product feed aan hun website toe te voegen. Dit is niet gratis maar deze websites krijgen wel behoorlijk wat traffic.
  2. The Feedback Company The Feedback Company werkt samen met uw webshop zodat uw klanten een week na hun aankoop een verzoek krijgen om uw webshop en het product te beoordelen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden en implementaties en plugins. Er zijn betaalde en gratis abonnementen.
  3. Truspilot Evenals the Feedback Company kunt u uw klanten een email laten zenden na hun aankoop. Er is een ietwat beperkte gratis mogelijkheid en betaal pakketten.
  4. eKomi heeft keuze uit features zoals: productbeoordelingen, marktonderzoek tools en een arbitrageprocedure. eKomi garandeert echte klantenrecensies. Er is een demo account beschikbaar en zijn verschillende betaalde pakketten.
  5. Reviewspot.nl is een portal waar Nederlandse webshop beoordelingen worden verzameld. Het aantal te ontvangen klantbeoordelingen is ongelimiteerd. U kunt uw webshop gratis aanmelden bij Reviewspot. De website heeft tools om ook op uw eigen site de webwinkel beoordelingen te promoten. 
Waar u ook voor kiest, het verzamelen van goede recensies en de mogelijkheid om te kunnen reageren op slechte recensies is van levensbelang! Daarnaast geeft het wat extra gewicht aan de recensies wanneer deze zijn verzameld door een derde partij.